D’un total de 1.088 botigues considerades GreenShop repartides per tota Espanya, Catalunya i la Comunitat de Madrid són les regions que lideren la presència d’aquests establiments compromesos amb el Medi ambient.

La Fundació ECOLEC, organització sense ànim de lucre que centra la seva activitat en el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics, ha atorgat 5 distintius GreenShop ‘Or’ i 19 GreenShop ‘Plata’ a 24 establiments GreenShop de Catalunya pel seu compromís amb el reciclatge electrònic. Aquests comerços van aconseguir gestionar de manera correcta més de 179.000 quilos de residus d’aparells elèctrics i electrònics. Cal assenyalar que els negocis adherits al programa GreenShop gestionen gairebé 12 vegades més residus d’aparells elèctrics i electrònics que els que no ho són.

El fet que pràcticament la meitat dels establiments premiats siguin catalans demostra, una vegada més, la sensibilitat i la implicació que sempre hem tingut en el tema del reciclatge i la sostenibilitat des del Gremi de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya”

Es poden veure totes les botigues premiades al següent enllaç: https://ecolec.es/greenshop/establecimientos-greenshop/

Deixar un comentari