Amb l’evolució del mercat laboral impulsada per avanços tecnològics i nous enfocaments, és essencial que els professionals estiguin preparats per a afrontar aquests desafiaments. La formació contínua no sols permet el perfeccionament de competències, sinó que també contribueix al creixement econòmic local mitjançant la creació d’una mà d’obra altament capacitada i flexible. Amb aquest objectiu, el Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports subvenciona al 100% títols oficials dirigits a treballadors i autònoms, amb places disponibles també per a aturats.

L’oferta formativa vigent inclou 8 Títols Oficials de Formació Professional de Grau B i C, disponibles en modalitat en línia, amb una o dues sessions presencials a Barcelona, entre els quals es troben:

Atenció bàsica al client: aquest curs té com a objectius ensenyar tècniques de comunicació bàsica i atenció al client, promoure comportaments que assegurin un servei de qualitat, aplicar mètodes efectius en l’atenció i demanda d’informació.

  • Durada: 50 hores.
  • Inicis: comptarà amb inicis setmanals des del 10 d’octubre al 19 de desembre.
  • Modalitat: En línia amb examen presencial a Barcelona.

Gestió d’arxius: l’objectiu d’aquest curs és ensenyar a identificar els components del sistema d’arxius, utilitzar eficientment sistemes operatius i d’arxiu, aplicar tècniques de registre per a assegurar la seguretat i confidencialitat de la documentació, entre altres.

  • Durada: 60 hores.
  • Inicis: 28 de novembre.
  • Modalitat: En línia amb examen presencial a Barcelona.

Operacions administratives comercials: amb aquesta formació aprendràs a millorar la productivitat en les activitats de gestió administrativa, les claus per a organitzar el treball diari, prioritzar tasques, enfrontar urgències i imprevistos.

  • Durada: 160 hores + 30 hores.
  • Inicis: 14 i 28 de novembre.
  • Modalitat: En línia amb 2 exàmens presencials a Barcelona.

Ofimàtica: amb aquest curs aprendràs a utilitzar aplicacions informàtiques de tractament de textos, fulls de càlcul, bases de dades relacionals, i aplicacions informàtiques per a presentacions.

  • Durada: 190 hores.
  • Inicis: 17 d’octubre de 2024.
  • Modalitat: En línia amb 2 exàmens presencials a Barcelona.

Addicionalment, es troben disponibles altres quatre ofertes formatives que complementen aquesta formació.

Les places són limitades, per la qual cosa es recomana realitzar la inscripció com més aviat millor per a garantir la seva participació.

Segons la nova Llei orgànica de Formació Professional, en finalitzar reeixidament aquesta formació, els participants obtindran un Títol oficial de Formació Professional de Grau B o C: Certificat professional, amb validesa en tot el territori nacional.

Per a obtenir més informació sobre el temari i sol·licitar plaça, visita el següent enllaç: https://www.cursosfemxa.es/titulos-oficiales-ace

Davant qualsevol dubte, es troben disponibles el telèfon gratuït 900 100 957, el WhatsApp 619 926 324 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com, on un equip professional podrà resoldre totes les teves consultes.

Deixar un comentari