30 cursos en línia i gratuïts per a millorar les teves habilitats comercials

A causa de l’adaptació constant a les necessitats del consumidor, a la innovació tecnològica, i la diversitat de productes i serveis que existeixen en el mercat, el sector comercio és un sector molt dinàmic que necessita estar constantment actualitzat.

Alguns dels factors més importants per a tenir en compte és la incorporació del comerç electrònic i la venda per internet. Aquest auge de l’e-commerce segueix la seva evolució quant a la forma en què els consumidors utilitzen internet i per tant requereix adaptar-se a les noves tendències com la introducció del Live Shopping per a vendre a través de xarxes socials, utilitzar el màrqueting en línia per a millorar les vendes o la millora en la sostenibilitat ecològica dels enviaments.

L’enfocament en l’experiència del client és un altre aspecte clau per a tenir en compte durant aquest any. L’experiència de compra pot marcar la diferència entre tenir èxit o fracassar en un mercat cada vegada més competitiu. La personalització del client, oferir una bona experiència a la botiga física o millorar l’experiència de marca són alguns dels punts on posar el focus.

Conscient del dinamisme del sector comercio i de la necessitat de formació contínua dels professionals el Ministeri de Treball i Economia Social ofereix formació 100% subvencionada amb cursos en línia i gratuïts que comencen al setembre.

Com són els cursos en línia?

Els cursos s’imparteixen d’una manera flexible, a través d’un campus en línia disponible les 24 hores del dia, amb docents especialitzats en cada matèria.

Tots els cursos són especialitats del SEPE i compten amb diploma en finalitzar la formació amb èxit i, s’imparteixen en modalitat 100% en línia, sense horaris i amb el suport continu de tutors especialitzats.

Entre l’oferta de cursos gratuïts per al sector comerç hi ha més de 30 que abasten les àrees més demandes pels professionals del sector com el comerç electrònic, Prestashop, disseny d’aparadors, màrqueting en línia, psicologia de vendes, gestió de compres, interiorisme, o qualitat i orientació al client, entre altres

Com sol·licitar els cursos gratuïts?

Aquests cursos gratuïts es realitzen a títol personal pel que no es necessita cap mena d’autorització per part de l’empresa. No és formació bonificada.

La inscripció als cursos disponibles ja es pot realitzar des de la següent pàgina: https://www.cursosfemxa.es/comercio-ace 

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït al 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com 

Deixar un comentari