En els últims anys, el sector comerç s’ha caracteritzat per experimentar canvis molt significatius i està demostrat que continua enfrontant-se a desafiaments cada vegada més grans. Els principals factors d’aquesta transformació són l’evolució de la tecnologia i els canvis en els hàbits de compra dels consumidors, que han generat un panorama altament competitiu per a les empreses del sector.

En aquest context, el desenvolupament d’una estratègia de màrqueting en línia efectiva és l’eina que permetrà als professionals del sector comerç adaptar-se a les noves necessitats del mercat i que el seu negoci aconsegueixi destacar sobre la competència. A més, eines com les xarxes socials o el desenvolupament d’un lloc web, són clau per a aconseguir nous clients i fidelitzar als existents.

Conscient d’aquesta nova tendència, el Ministeri de Treball i Economia Social posa a la disposició dels professionals comerç una sèrie de cursos en línia gratuïts que permetrà a les persones treballadores del sector ampliar els seus coneixements i professionalitzar-se en la materia.

Entre els cursos disponibles destaquen títols com:

  • Mitjà social màrqueting en comerç (100 hores): Aprèn coneixements sobre posicionament natural SEO, màrqueting digital i eines de comunicació i publicitat 2.0.
  • Màrqueting en línia: Disseny i promoció de llocs web (30 hores): Aprèn a realitzar les operacions bàsiques de disseny i promoció de llocs web tenint en compte el comportament del client en línia, la navegabilitat i les tècniques de publicitat en línia.
  • Gestió de comunitats virtuals (100 hores): Aprèn a utilitzar les xarxes socials, a partir d’un Pla de Màrqueting Digital definit.
  • Màrqueting i reputació en línia: comunitats virtuals (180 hores): Aprèn a desenvolupar un pla de màrqueting en línia íntegrament, així com gestionar la reputació en línia de l’empresa i millorar el seu posicionament web.
  • Gestió del màrqueting 2.0 (90 hores): Aprèn a utilitzar les tècniques de màrqueting 2.0, i a reconèixer les seves aplicacions en la reputació i presència web de les organitzacions.

La inscripció a aquests cursos gratuïts i a la resta de l’oferta disponible per al sector comerç, pot realitzar-se en el següent enllaç:

https://www.cursosfemxa.es/comercio-ace

Tots els cursos són especialitats del SEPE i compten amb diploma en finalitzar la formació amb èxit i, s’imparteixen en modalitat 100% en línia, sense horaris i amb el suport continu de tutors especialitzats

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com

Deixar un comentari