Aquest 26 de setembre comença la #GreenWeek de Barcelona 2023. Amb la col·laboració del Gremi de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya, des del 26 de setembre fins al 5 d’octubre s’instal·laran punts informatius a quatre districtes barcelonins: l’Eixample (26 de setembre), Sant Martí (28 de setembre), Sants-Montjuïc (3 d’octubre) i Nou Barris (5 d’octubre).

A tots aquests punts hi haurà informadors ambientals que explicaran a tots els barcelonins que s’hi vulguin acostar per quina raó cal gestionar correctament, per exemple, els mòbils, les tauletes, els ordinadors o els electrodomèstics que tenim a casa, però que ja no fem servir. I hi haurà contenidors perquè les persones que ho vulguin hi dipositin el seu RAEE, sempre que sigui d’una dimensió petita.

A la campanya hi participaran, a més, comerços del Gremi de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya, la finalitat dels quals és dur a terme una gestió ambiental responsable dels residus derivats de l’activitat comercial.

Qui porti els RAEE a qualsevol d’aquests comerços rebrà a canvi un tiquet descompte de 10 euros per a la pròxima compra.

Així mateix, per cada quilo de RAEE recollit durant la campanya, col·laboraràs en la iniciativa 1 quilo = 1 arbre, amb la qual es durà a terme la plantació d’arbres, quan acabi la campanya, dins del municipi.

Página oficial de la #greenweek Barcelona 2023

Accès a la noticia oficial

Enllaç a l’entrevista amb el nostre president, Joan Carles Calbet

Deixar un comentari