Aquest mes de setembre els professionals de la Comunitat catalana comptessin amb places en més de 25 especialitats i titulacions oficials en línia,

100% subvencionades per la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació busca aportar als participants els coneixements necessaris per a desenvolupar les competències necessàries en diferents camps laborals i d’aquesta manera destacar el seu perfil professional.

La modalitat en línia permet als participants la conciliació de la vida laboral, ja que els cursos no tenen un horari establert, es poden realitzar des de qualsevol lloc. A més, tots els cursos compten amb un tutor expert en la matèria que podrà resoldre tots els dubtes que sorgeixin en el camí.

Entre les especialitats formatives més destacades es troben:

  • Emprenedoria: Per a obtenir tots els coneixements necessaris per a crear una empresa, entre els quals destaquen el marc teòric, jurídic i financer.
  • Ciberbullying: aquest curs abraca diferents estratègies d’intervenció per a la protecció de víctimes, detectar situacions d’assetjament, analitzar el perfil d’assetjador, entre altres.
  • Nutrició i dietètica: per a aprofundir en els aspectes de la nutrició en el desenvolupament i realitzar valoracions nutricionals.
  • Comerç electrònic i botiga virtual: per a aprendre sobre les diferents formes de comercialització electrònica.
  • Atenció al client: per a conèixer al client, les seves necessitats i exigències per a gestionar de la manera més eficient, i en breu espai de temps, les seves queixes i necessitats.

Són més de 15 les especialitats en línia que compten amb inscripció oberta i inicis el mes de setembre. Per a consultar totes les especialitats disponibles, les persones interessades poden accedir des de la pàgina: https://www.cursosfemxa.es/catalunya-ace

D’altra banda, també es troben amb inscripció oberta les Titulacions oficials de Formació Professional de Grau B i validesa en tot el territori nacional, que tindran inicis al setembre. L’obtenció és aquestes titulacions és totalment subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya al costat del Ministeri Educació i Formació Professional.

Els cursos es desenvolupen en modalitat en línia i compten amb un examen final presencial a Barcelona, Mataró o Tarragona.

Entre les titulacions més destacades es troben:

  • Suport en l’organització d’intervencions en l’àmbit institucional de 98 hores.
  • Gestió de la força de vendes i equips de comercials 88 hores.
  • Enregistrament de dades 89 hores.
  • Enregistrament de dades 89 hores.

Per a consultar el temari complet i sol·licitar plaça, es pot fer des de la pàgina: https://www.cursosfemxa.es/titulaciones-oficiales-ace

Tots els cursos són 100% subvencionats, per la qual cosa no representen cap cost per als sol·licitants o les empreses, ja que no resten crèdits de formació i no són bonificats.

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït al 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com