En un moment com l’actual en el qual el mercat laboral es transforma constantment, els professionals han d’estar actualitzats en competències digitals que permetin adaptar-se a les noves necessitats i demandes dels clients. Mantenir-te al dia amb les novetats del sector i millorar les teves competències serà un gran avantatge competitiu a l’hora de millorar el teu perfil o créixer professionalment.

Especialment a l’estiu, aquesta formació ha de ser flexible perquè cada persona pugui anar avançant al seu ritme i amb un format atractiu amb vídeos, resums, infografies que permetin aprendre d’una forma dinàmica.

Els cursos TIC gratuïts del Ministeri de Treball i Economia Social i els cursos autonòmics de la Generalitat de Catalunya continuen disponibles durant els pròxims mesos per als professionals que vulguin continuar formant-se, puguin fer-ho.

La inscripció als cursos subvencionats ja es troba oberta i es pot realitzar des de les següents pàgines:

  • Prepareu@ per a ampliar els teus coneixements digitals?:

https://www.cursosfemxa.es/tic-ace

  • Vols aprendre noves competències i habilitats?:

https://www.cursosfemxa.es/catalunya-ace

Aquesta formació està totalment subvencionada pel que, no representa cap cost per a les persones participants o per a les empreses, ja que NO és bonificada i no es resten crèdits de formació. Pot realitzar-la qualsevol professional en règim general, autónom@ o en ERTO, que estigui interessat a formar-se.

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït al 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com