El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Ministeri de Treball i Economia Social continuen apostant per la formació 100% subvencionada per a la millora de les competències i habilitats professionals.

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya juntament amb els Ministeris d’Educació i Formació Professional i de Treball i Economia Social, ofereixen formació 100% subvencionada i enfocada a millorar la qualificació dels professionals en les diferents activitats laborals, per a així, augmentar la competitivitat en el mercat laboral, i afavorir la cerca de noves oportunitats.

L’oferta de cursos d’enguany compta amb formació 100% en línia per als professionals que vulguin millorar les seves competències transversals i títols oficials de Formació Professional de Grau B, més específics, per a aquells usuaris que vulguin certificar els seus coneixements i habilitats. Els títols oficials s’impartiran en modalitat en línia, però amb exàmens i /o tutories, presencials a Barcelona, Rubí o Mataró.

La inscripció als cursos subvencionats ja es troba oberta i es pot realitzar des dels següents enllaços:

Aquesta formació està totalment subvencionada pel que, no representa cap cost per a les persones participants o per a les empreses, ja que NO és bonificada i no es resten crèdits de formació. Pot realitzar-la qualsevol professional en règim general, autónom@ o en ERTO, que estigui interessat a formar-se.

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït al 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com