El Ministeri de Treball i Economia Social ofereix cursos 100% subvencionats en modalitat en línia per al sector comerç amb l’objectiu de millorar les competències i habilitats dels professionals del sector, millorant la seva qualificació i les seves possibilitats de promoció empresarial.

Aquesta nova convocatòria de formació compta amb més de 8.000 places en cursos en línia 100% subvencionats pel Ministeri de Treball i Economia Social que pot sol·licitar-los, a títol personal, qualsevol persona autònoma, en règim general o ERTO que treballi sota el conveni de comerç o en empreses del sector comer.

L’oferta formativa gratuïta consta de més de 25 cursos relacionats com a cursos de comerç electrònic, atenció al client, interiorisme, habilitats comercials, màrqueting i xarxes socials o facturació, entre altres.

Tots els cursos són especialitats del SEPE i compten amb diploma en finalitzar la formació amb èxit i, s’imparteixen en modalitat 100% en línia, sense horaris i amb el suport continu de tutors especialitzats.

La inscripció als cursos subvencionats ja es troba oberta i es pot realitzar des dels següents enllaços: https://www.cursosfemxa.es/comercio-ace

Està a la disposició de les persones interessades que tinguin qualsevol consulta, el telèfon gratuït al 900 100 957 i el correu electrònic atencionalumno@femxa.com 

Deixar un comentari