L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya informa que la recollida de RAEE a Catalunya segueix una trajectòria ascendent, tal com demostren les xifres aconseguides al 2016.

L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE), ha fet balanç de la recollida de RAEE a 2016.

A Catalunya, la recollida de RAEE (residus d’aparells elèctrics i electrònics) el 2016 ha augmentat un  65   % respecte a l’any anterior.

ACE ha valorat també de forma molt positiva la recollida de PAE, gràcies a la campanya que ha dut a terme l’Agència de Residus de Catalunya (Agència de Residus de Catalunya), així com a la gran col·laboració per part de les botigues d’electrodomèstics. En concret, s’han recollit  1,5 tones més que l’any 2015. així com la sensibilització de totes les parts sobre la cura del medi ambient.

Per donar el millor servei als seus associats, l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE) incorpora contínuament nous acords de manera habitual: en matèria de reciclatge amb Ecolec.

L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE) representa 545 comerços del sector de tot Catalunya i les seves principals plataformes són Sacse Milar, Candelsa, Activa, Grup Carrera, Hepecasa, Electro Calbet, Unebsa, Euronics, ABE. ACE ofereix una àmplia gamma de serveis als seus associats pel que fa a assessoria laboral i fiscal, així com en assessoria legal.

Deixar un comentari