El gremi de comerciants d’electrodomestics es complau de presentar un renovat lloc web.

La nostra pàgina web ha estat completament redissenyada des de 0 i ara disposa de més contingut interessant per als nostres associats, i també per als visitants en general.

Des d’aquest moment, nostra web es converteix en un nou mitjà de comunicació amb els nostres associats a través del qual es podran mantenir informats de totes les novetats en el sector de l’electrodomèstic. En el nostre nou blog, a més de notícies, publicarem articles d’informació legal i sobre campanyes que pugui ser de l’interès de tots els nostres associats.

Això no és tot, com a novetat, presentem la nostra guia d’associats on qualsevol persona podrà trobar als nostres associats per contactar amb ells. Si és vostè associat del Gremi i no es troba en aquesta guia, o detecta que les seves dades són incorrectes o estan incomplets, enviï’ns un email a ace@gremielectrodomestics.cat amb les dades correctes i modificarem la seva fitxa de forma immediata.

Confiem que aquesta nova eina ens permeti mantenir una comunicació encara més fluïda amb els nostres associats, i que per a ells es converteixi en una fantàstica eina de consulta. Seguirem treballant perquè així sigui.